SERVICII SEO

Nu putem garanta cantitatea de trafic care va fi generata, si nu putem garanta pozitii de top in rezultatele motoarelor de cautare – nimeni nu poate – , dar avem o istorie destul de lunga de rezultate impresionante în cele mai competitive domenii. Refreshsite ofera diverse pachete de servicii de optimizare pentru motoarele de cautare, in functie de cerinţele clientului şi, de asemenea, in functie de competitivitatea pietei ţintă. Acestea sunt, în general, pe baza unui contract de 12 luni.

Anunțurile de căutare


Anunțurile de căutare sunt anunțuri text care sunt afișate printre rezultatele căutării pe o pagină de rezultate Google.

Anunțurile afișate


Anunțurile afișate sunt de obicei bazate pe imagini și sunt afișate pe paginile web din Rețeaua de display Google.

Anunțurile video


Anunțurile video sunt cuprinse între șase și 15 secunde și apar pe YouTube.

OPTIMIZAREA SEO se refera la modificarea continutului si al functionalitatii site-ului pentru optimizarea acestuia din mai multe puncte de vedere

Cele mai eficiente metode de optimizare (SEO) incep de la construtia site-ul web, cu tehnici SEO integrate de la început, dar si siteurile deja existente pot fi, de asemenea, optimizate foarte eficient. Foarte multi dintre clientii pentru care am lucrat au avut echipe de dezvoltare proprii si rolul nostru a fost de supraveghere, consultanta si masurare a rezultatelor obtinute.

SERVICII SEO

Dacă doriţi o discutie libera despre cum va putem ajuta si ce va putem oferii in materie de optimizare organica, si fara nici o obligatie financiara din partea dvs va stam la dispozitie pe pagina de contact.

Succesul nostru depinde 100% de succesul clientilor nostrii, de aceea, nu facem nici un compromis atunci cand vine vorba de tehnicile folosite sau de calitatea muncii noastre. Nu ne permitem sa avem rezultate slabe