SITE DE PREZENTARE

Site-urile de prezentare sunt, de obicei, site-uri de cateva pagini statice, prin intermediul carora o firma isi prezinta serviciile prestate, respectiv produsele comercializate; informatii despre societatea comerciala; date de contact si un formular prin intermediul caruia vizitatorii site-ului pot lua legatura cu personalul societatii respective.

Concept si design


Concept si design Site-urile web sunt produse personalizate in functie de domeniul de activitate a companiei si de serviciile si produsele comercializate, de aceea este atât de important să colaboram in furnizarea informatiilor pentru realizarea site-urilor web. Cu experienta noastra si ajutorul dumneavoastra realizam site-uri web adaptate nevoii fiecarei companii.

Realizarea tehnica


Pentru realizarea site-ului companiei dumneavostra folosim diferite tipuri de CMS (Wodpress, Magento, Open cart…). Acordăm o atenție deosebită implementării ireproșabile din punct de vedere tehnic a site-ului, ceea ce asigură o întreținere ușoară și indexarea optimă de către motoarele de căutare.

Promovare online


Dupa realizarea unui website este bineinteles nevoie de “publicitate”. Pentru a utiliza eficient este necesar un trafic de înaltă calitate și de calitate, care să producă și conversii. Mai bine spus este nevoie de un public tinta care sa achizitioneze serviciile/produsele afisate pe site-ul web.

Consultanta & Informatii

Pentru realizarea unui site web este nevoie ca dezvoltatorul sa cunoasta mici detalii legate de compania cu care colaboreaza. De aceea adunam toate informatiile necesare si oferim consultanta in functie de nevoile clientului.

Prezentare si analiza

Dupa finalizarea site-ului putem realiza servicii suplimentare de analiza a pietei si metode de promovare in mediul online personalizate.

PRocesul de realizare

WEBSITE DE PREZENTARE

Dezvoltarea site-ului

Implementam functionalitatea si realizam efectiv site-ul cu informatiile, fotografiile, efectele sau alte detalii realizate de noi in colaborare cu dumneavoasta.

Grafica si multimedia

Prezentarea firmei, produselor, serviciilor are o importanta deosebita in procesul de vanzare. Noi oferim solutii pentru design personalizat, fotografie produs, continut unic etc.

Schitarea designului

Pentru a fi siguri ca ceea ce propunem noi si ceea ce va doriti dumneavoastra coincide, schitam un design al site-ului impreuna cu continutul primit de la dumneavoastra sau realizat de noi

Contact

Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a va informa in legatura cu realizarea unui site web nu ezitati sa ne contactati.