FOTO VIDEO

Refreshsite ofera servicii personalizate de fotografiere produs, fotografie comerciala, realizare si editare video, inclusiv video cu drona si tur virtual 360°

Icon Image

Fotografie Produs


Să vorbim despre imaginile de produs ca fiind cel mai important conținut de pe site-ul dvs. de comerț electronic, sau nu? Nu subestimați importanța fotografiei produsului, deoarece acesta este unul dintre cele mai puternice instrumente în vânzarea mărfurilor dvs. Oamenii sunt ființe vizuale, procesăm informațiile pe baza a ceea ce vedem. Studiile arată că oamenii își amintesc 80% din ceea ce văd și 20% din ceea ce citesc .
Investiți in realizarea de fotografii de înaltă calitate a produselor. Aratati clienților că sunteți serioși si ca oferiti calitate.

Icon Image

FOTO VIDEO


Icon Image

Video companie


Prezentarile video (Videoclipurile corporative) sunt o modalitate rapidă de a spune povestea unei companii. Acestea nu trebuie să depășească cinci minute și să evidențieze informațiile care sunt cele mai utile colaboratorilor.Prezentați videoclipul companiei pe site-ul companiei dvs. astfel încât vizitatorii să nu fie nevoiți să deruleze. Utilizatorul mediu petrece cu 88% mai mult timp pe site-uri web cu videoclipuri .

Icon Image

Editare foto


Echipa noastra editeaza imaginile astfel incat sa poate fi integrate atat in website cat si in cataloage printate.

Editare video


Prezentarile video relateaza cele mai importante informatii. Acesta este motivul pentru care echipa noastra preia din video total doar partile importante si le editeaza pentru a realiza un produs final de succes.

Servicii complete

Oferim o gama larga de servicii pentru realizarea proiectelor complexe

Site Prezentare
Grafic Design
MAgazin Online
Identitate Vizuala
Blog
Articole unice
Aplicatii Mobile
Editare video
Redesign Site
Design & Concept
Administrare Site
Newsletter
Campanii Google
Analize promovare
SocialMedia Marketing
Editare foto
Marketing online
Optimizare SEO
Gazduire web
Hosting si domenii .ro