DESPRE NOI

Refreshsite oferă soluţii profesionale de web design, consultanţă şi marketing online, realizare de site-uri, dezvoltare de magazin virtual, proiectare şi realizare de aplicaţii web şi portaluri tematice complexe, dezvoltare rețele sociale, mentenanţă, servicii complete de webhosting si suport tehnic pentru toate serviciile oferite. 

Putem spune ca am acumulat experienţa necesară pentru a avea grijă de proiectul dumneavoastra web în toate etapele de dezvoltare: de la faza de concept şi proiectare, pe parcursul implementării, pănă la testarea finală dar si dupa pentru administrare, mentenanta. 

Toate web website-urile construite de noi corespund principiilor optimizarii web (SEO) şi au conţinut unic, fiind concepute astfel incat firma dumneavoastra sa profite in totalitate de avantajele pe care le poate oferi lumea virtuala. 


SERVICII


Refreshsite

Agentie webdesign

Inceputul unui proiect web sau parteneriatul cu o agentie digitala este plin de intrebari la prima vedere. Aceste intrebari vin in ajutorul agentiei digitale pentru a putea ajunge la asteptarile clientilor. Pentru a putea vinde, promova orice produs sau serviciu trebuie mai intai sa il cunoastem deoarece strategiile noastre sunt adaptate pentru fiecare client.

Corectitudinea ne reprezinta de aceea nu avem preturi standard. Preturile noastre sunt diferite in functie de complexitatea proiectelor si de timpul de realizare a acestora. Acest lucru nu inseamna ca un site web este ieftin sau scump. Noi venim cu solutii in functie de bugetul fiecarei companii.

Administrare Site
Campanii Google
Design & Concept
Analize promovare
Analize promovare
Administrare Site
Redesign Site
Marketing online
Grafic Design
Identitate Vizuala
Identitate Vizuala
Redesign Site