BLOG

Definiția blog


Un blog (scurtarea „weblogului”) este un jurnal online sau un site web informațional care afișează informații în ordine cronologică inversă, cu cele mai recente postări apărute în primul rând. Este o platformă în care un scriitor sau chiar un grup de scriitori își împărtășesc opiniile asupra unui subiect individual.

Blog personal - afacere


Există multe motive pentru a porni un blog pentru uz personal dar si pentru afaceri. Blogging-urile pentru afaceri, proiecte care v-ar putea aduce bani are un scop foarte simplu - prin reclama Google sau prin prezentarea de anunturi/bannere pentru diferite companii care au nevoie de reclama.Deci, scopul principal al unui blog este de a vă conecta la publicul relevant. Un altul este acela de a vă stimula traficul și de a trimite calități către site-ul dvs. web.

Blog in site web


Blog-urile integrate in site-urile web sunt utile deoarece va conecteaza cu publicul indirect oferindu-i acestuia informatii utile despre serviciile/produsele comercializate. De asemenea continutul blogurilor este indexat de Google destul de repede si va aduce noi posibili clienti .

Web Blog

Pasii pe care ii urmam pentru realizarea unui blog

Informatii

In primul rand trebuie sa aflam ceea ce doriti sa expuneti intr-un blog. Evenimente din viata, locuri vizitate etc. Mai precis domeniul de activitate: turism, personal. expunere de produse

Schita web blog

Realizam un design in functie de dorintele dumneavoastra si va sfatuim sa alegeti structura corecta

Analiza si promovare

Analizam publicul interesat de articolele dumneavoastra si promovam blog-ul pe retele sociale sau in google.