PROMOVARE ONLINE

Dupa realizarea unui website este bineinteles nevoie de “publicitate”, promovare pentru ca acesta sa devina cunoscut. Publicitatea poate fi: offline( flyere, postere etc…) si online. Pentru publicitatea online va putem sta la dispozitie oferindu-va o promovare care va va aduce noi clienti si de care veti fi multumit.

Icon Image

Google AdWords


Campaniile optimizate AdWords vă ajută să ajungeţi la utilizatori cu anunţurile potrivite, indiferent de dispozitivele folosite de aceştia, în funcţie de locaţie, ora din zi şi tipul de dispozitiv. Utilizatorii îşi schimbă permanent dispozitivele şi îl utilizează pe cel mai potrivit pentru locaţia şi activitatea pe care o desfăşoară. Campaniile optimizate vă oferă modalități noi care vă permit să vizați publicul potrivit, la momentul potrivit. … Refreshsite este certificat pentru realizarea campaniilor Google Ads.

Icon Image

PROMOVARE ONLINE


Icon Image

Servicii SEO


Pachetele de servicii seo oferite de noi sunt personalizate si nici o solutie nu seamana 100% cu alta, pentru ca fiecare site este diferit, are nevoi si cerinte diferite pentru a fi printre primele rezultate de cautare pe anumite cuvinte cheie.Cele mai eficiente metode de optimizare (SEO) incep de la construtia site-ul web, cu tehnici SEO integrate de la început, dar si siteurile deja existente pot fi, de asemenea, optimizate foarte eficient. …..

Icon Image

Social Media Marketing


Social Media este cea mai rapida si cea mai eficienta metoda de a distribui informatii, promova produse si de a creste numarul de potentiali clienti. Marketingul pe retelele sociale este urmatorul pas pe care trebuie sa il faca toate companiile. Motivul este unul simplu – oamenilor le place sa socializeze si ei tind sa creada mai mult parerile altora fata de ceea ce vad intr-o reclama traditionala….

Alte Servicii


Publicitatea prin bannere aflate in ziare online sau pe site-uri de anunturi este foarte cautata in zilele noastre deoarece pe aceste site-uri se afla multi utilizatori de toate varstele. Printre acesti utilizatori pot fi doritori de servicii sau produse pe care dumneavoastra le puteti oferi. Un banner bine realizat (cu un design unic si atractiv ) adaugat intr-un site cunoscut poate aduce multi vizitori si posibili cumparatori pe site-ul dumneavoastra.

Servicii complete

Oferim o gama larga de servicii pentru realizarea proiectelor complexe

Site Prezentare
Grafic Design
MAgazin Online
Identitate Vizuala
Blog
Articole unice
Aplicatii Mobile
Editare video
Redesign Site
Design & Concept
Administrare Site
Newsletter
Campanii Google
Analize promovare
SocialMedia Marketing
Editare foto
Marketing online
Optimizare SEO
Gazduire web
Hosting si domenii .ro