GRAFICA & MULTIMEDIA

Un brand este o relație între o companie sau o organizație și publicul acesteia.
Refreshsite este specilizata în design grafic cu identitate vizuală si colaborează cu părțile interesate ale mărcii pentru a crea active precum logo-uri , tipografie , palete de culori și biblioteci de imagini care reprezintă personalitatea unei mărci. Pe lângă cărțile de vizită standard, dezvoltăm adesea un set de ghiduri vizuale ale mărcilor pe diferite suporturi.

Icon Image

Design personalizat


Refreshsite realizeaza design personalizat pentru diferite campanii de promovare sau reduceri. De asemenea realizam design pentru obiectele personalizate : agende, calendare, felicitari etc. Designul personalizat vorbeste despre afacerea dumneavoastra.
Design Bannere pentru campanii web
Scopul unui banner este sa atraga cat mai multe click-uri. La inceputurile internetului orice banner era eficient. Orice imagine, in standard sau nu, era perceputa si reusea sa trezeasca suficient interes incat linkurile sa fie accesate. Publicitarii online au exagerat insa cu plasarea de bannere tip imagine si de aceea pentru fiecare banner trebuie realizat un design unic pentru a atrage atentia. Prin urmare, fiecare banner trebuie sa fie unic pentru a fi folositor.

Icon Image

Grafica & Multimedia


Icon Image

Design pentru print


Designul pentru materiale promotionale
Design Carti de vizita
O carte de vizita poate insemna oricand o fereastra deschisa spre un nou orizont, atat pentru tine, ca persoana, cat si pentru afacerea ta. Proiecteaza o prima imagine pozitiva, profesionala, asupra celor cu care interactionezi si capata totodata mai multa incredere in tine. Rezultatul? Vei obtine un binevenit refresh de brand, atat in plan personal, cat si profesional. Cartea de vizita reprezinta compania dumneavoastra si intra in contact direct cu clientul de aceea este foarte important sa fie realizata profesional.

Icon Image

Logo design


Logo Design reprezinta activitatea ce creaza “semnatura” unei companii. Foarte multi oameni care si-au deschis o afacere petrec zile in sir pentru a dezvolta un plan de afaceri si pentru a da un nume companiei, dar un alt element cheie in dezvoltarea brand-ului este un logo. Logo-ul este reprezentarea vizuala ce apare ca insemn al companiei, fluturasi sau alte metode de publicitate ce identifica firma.
Design Bannere Scopul unui banner este sa atraga cat mai multe click-uri. La inceputurile internetului orice banner era eficient. Orice imagine, in standard sau nu, era perceputa si reusea sa trezeasca suficient interes incat linkurile sa fie accesate. Publicitarii online au exagerat insa cu plasarea de bannere tip imagine si de aceea pentru fiecare banner trebuie realizat un design unic pentru a atrage atentia. Prin urmare, fiecare banner trebuie sa fie unic pentru a fi folositor.

Produse personalizate


Refreshsite ofera partea de printare a designului realizat pe diferite suporturi: bannere, agende, calendare, casete luminoase etc.

Servicii complete

Oferim o gama larga de servicii pentru realizarea proiectelor complexe

Site Prezentare
Grafic Design
MAgazin Online
Identitate Vizuala
Blog
Articole unice
Aplicatii Mobile
Editare video
Redesign Site
Design & Concept
Administrare Site
Newsletter
Campanii Google
Analize promovare
SocialMedia Marketing
Editare foto
Marketing online
Optimizare SEO
Gazduire web
Hosting si domenii .ro