SOCIAL MEDIA MARKETING

Social Media se refera in general la retelele social : Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Google+, Wikipedia, site-uri de Social Bookmarking etc… Aceste retele de socializare ajuta in general la promovarea unui produs, redirectionarea vizitatorilor catre site-ului dumneavostra a unui serviciu sau ajuta la mentinerea legaturi cu clientii.

Promovarea pe retelele sociale este o modalitate prin care întreprinderile pot interacționa cu piețele lor țintă de pe Internet prin diverse platforme de socializare precum Facebook, Pinterest, Twitter și Instagram.

Avantajele marketingului rețelelor sociale

Cost - Comparativ cu alte forme de marketing social media este foarte ieftin. Este gratuit să creezi conturi pe toate platformele de mai sus și să poți face postări adepților care, cu nădejde, vor împărtăși mesajul cu alți membri ai comunității social media și vor răspândi cuvântul. Există, de asemenea, diverse opțiuni de publicitate plătită pentru a ajunge la audiențe mai mari în cadrul comunității de social media. Facebook oferă opțiuni complete pentru direcționarea anunțurilor, de exemplu, posibilitatea de a viza membrii care se află într-o rază geografică specifică.

Social media marketing

Icon Image

Implicarea publicului

Rețelele sociale permit întreprinderii să angajeze publicul țintă și să dezvolte relații interactive cu clienții.

Informatii suplimentare

Dacă doriţi o discutie libera despre cum va putem ajuta si ce va putem oferii in materie de optimizare organica, si fara nici o obligatie financiara din partea dvs va stam la dispozitie pe pagina de contact.