WEB DESIGN

Site-urile de prezentare si magazinele online au devenit astăzi cel mai important instrument de marketing . Cu un site web creat profesional, puteți aduce noi clienți în compania dvs. și puteți furniza informații și servicii clienților existenți .

Icon Image

Site de prezentare


Site-urile de prezentare sunt, de obicei, site-uri de cateva pagini statice, prin intermediul carora o firma isi prezinta serviciile prestate, respectiv produsele comercializate; informatii despre societatea comerciala; date de contact si un formular prin intermediul caruia vizitatorii site-ului pot lua legatura cu personalul societatii respective.

Icon Image

Magazin online


Un magazin online trebuie realizat dupa anumite standarde. Astfel ca detinatorul unui magazin online trebuie sa stie ca fiecare aplicatie online necesita un design si o functionalitate care sa ajute clientii si in acelasi timp sa fie pe placul lor dar sa si respecte tenditele anului in care se realizeaza site-ul. Nu in ultimul rand trebuie sa fie pe placul companiei pentru care se realizeaza si sa o reprezinte.

Icon Image

WEBSITE


Icon Image

Redesign website


Impreuna cu dumneavoastra, echipa noastra va realiza o noua structura si functionalitate a site-ului bazata pe datele din vechiul site si noile detalii. Beneficiile aduse sunt foarte mari, dar totusi pentru a va putea bucura de ele trebuie in primul rand sa primiti niste servicii de calitate si sa aveti parte de o colaborare cu o echipa serioasa si calificata in acest domeniu. Noi ne oferim sa va acordam o mana de ajutor in a va ridica afacerea.

Blog


Blogurile sunt vazut ca "jurnale online". Ca afacere blogurile pot fi o sursa de venit prin adaugarea de reclame google sau bannere de promovare pentru diverse servicii, in functie de domeniul despre care utilizatorul scrie articole

Administrare site


Remediem problemele de securitate şi acţionăm pentru prevenirea acestora. Menținem și sporim imaginea companiei. Actualizam informatiile legate de noile servicii. Oferim suport tehnic pentru orice problema aparuta si updatam la zi platformele utilizate.

Servicii complete

Oferim o gama larga de servicii pentru realizarea proiectelor complexe

Site Prezentare
Grafic Design
MAgazin Online
Identitate Vizuala
Blog
Articole unice
Aplicatii Mobile
Editare video
Redesign Site
Design & Concept
Administrare Site
Newsletter
Campanii Google
Analize promovare
SocialMedia Marketing
Editare foto
Marketing online
Optimizare SEO
Gazduire web
Hosting si domenii .ro