MAGAZIN ONLINE

Un magazin online poate crește exponențial vânzările și profiturile unei afaceri. Avantajul principal este de a fi deschis, douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână fără cheltuielile generale ale unui magazin fizic. Echipa noastra va poate ajuta cu realizarea unui magazin online complet functional. Incepem de la a va cunoaste produsele si serviciile, realizam designul si functionalitatea, va oferim suport,va promovam online si spre final va prezentam comenzile ferme ale clientilor.

Concept si design


Site-urile web sunt produse personalizate in functie de domeniul de activitate a companiei si de serviciile si produsele comercializate, de aceea este atât de important să colaboram in furnizarea informatiilor pentru realizarea site-urilor web. Cu experienta noastra si ajutorul dumneavoastra realizam site-uri web adaptate nevoii fiecarei companii.

Realizarea tehnica


Pentru realizarea unui magazin online folosim diferite tipuri de CMS (Wodpress, Magento, Open cart…). Acordăm o atenție deosebită implementării ireproșabile din punct de vedere tehnic a site-ului, ceea ce asigură o întreținere ușoară și indexarea optimă de către motoarele de căutare. De asemenea oferim si fotografierea profesionala a produselor comercializate de compania dumneavoastra.

Promovare online


Dupa realizarea unui website este bineinteles nevoie de “publicitate”. Pentru a utiliza eficient este necesar un trafic de înaltă calitate și de calitate, care să producă și conversii. Mai bine spus este nevoie de un public tinta care sa achizitioneze serviciile/produsele afisate pe site-ul web.

Consultanta & Informatii

Pentru realizarea unui site web este nevoie ca dezvoltatorul sa cunoasta mici detalii legate de compania cu care colaboreaza. De aceea adunam toate informatiile necesare si oferim consultanta in functie de nevoile clientului. Informatiile necesare pentru realizarea unui magazin online tin in mare parte de produsele comercializate: de la imagini profesionale la descriere detaliata a produselor. Prezentarea eficienta a produselor duce la clienti multumiti si cresterea vanzarilor.

Prezentare si analiza

Dupa finalizarea site-ului putem realiza servicii suplimentare de analiza a pietei si metode de promovare in mediul online personalizate. Oferim servicii de promovare online si suntem certificati Google ADS.

Dezvoltarea site-ului

Implementam functionalitatea si realizam efectiv site-ul cu informatiile, fotografiile, efectele sau alte detalii realizate de noi in colaborare cu dumneavoasta. Magazinul online are nevoie de functionalitati specifice: cos de cumparaturi, optiune de a comanda, metode de plata, termeni si conditii de livrare, costuri de livrare personalizat etc. Va oferim tot sprijinul in demersul cu banca pentru plati online si va putem prezenta ofertele personalizate a curierilor pentru transport.

PRocesul de realizare

MAGAZIN ONLINE

Grafica si multimedia

Prezentarea firmei, produselor, serviciilor are o importanta deosebita in procesul de vanzare. Noi oferim solutii pentru design personalizat, fotografie produs, continut unic etc.

Schitarea designului

Pentru a fi siguri ca ceea ce propunem noi si ceea ce va doriti dumneavoastra coincide, schitam un design al site-ului impreuna cu continutul primit de la dumneavoastra sau realizat de noi. In aceasta etapa putem realiza pentru dumneavoastra fotografii profesionale ale produselor comercializate dar si descrierea propriu zisa.

Contact

Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a va informa in legatura cu realizarea unui site web nu ezitati sa ne contactati.