REDESIGN SITE

Planificați un plan pentru reproiectarea site-ului. Un redesign cu adevărat eficient este mai mult decât să creezi un aspect nou sau sa realizezi noi functionalitati; este vorba despre generarea de mai mulți vizitatori, clienți potențiali și clienți si de promovarea noilor servicii/produse pentru acestea.

Concept si design


Conceptul de redesign site se refera in special la companiile cu vechime care nu isi schimba domeniul de activitate. Avand in vedere ca tehnologia avanseaza cu pasi repezi, site-urile trebuie sa fie optimizate si actualizate .

Redesign


Schimbarea design-ului site-ului vine cu beneficii atat pentru client cat si pentru companie. Vanzarile dupa o astfel de decizie cresc deoarece clientul stie ca informatiile afisate sunt actuale si corecte.

Promovare online


Actualizarea informatiilor, imaginilor ajuta la indexarea in motoarele de cautare (ex. Google). De asemenea posturile actual in Social Media atrag mai multi vizitatori si potentiali clienti.

Consultanta & Informatii

Impreuna cu dumneavoastra, echipa noastra va realiza o noua structura si functionalitate a site-ului bazata pe datele din vechiul site si noile detalii. Beneficiile aduse sunt foarte mari, dar totusi pentru a va putea bucura de ele trebuie in primul rand sa primiti niste servicii de calitate si sa aveti parte de o colaborare cu o echipa serioasa si calificata in acest domeniu.Noi ne oferim sa va acordam o mana de ajutor in a va ridica afacerea.

Prezentare si analiza

Dupa finalizarea site-ului putem realiza servicii suplimentare de analiza a pietei si metode de promovare in mediul online personalizate. Oferim servicii de promovare online si suntem certificati Google ADS.

Dezvoltarea site-ului

Implementam functionalitatea si realizam efectiv site-ul cu informatiile, fotografiile, efectele sau alte detalii realizate de noi in colaborare cu dumneavoasta. Magazinul online are nevoie de functionalitati specifice: cos de cumparaturi, optiune de a comanda, metode de plata, termeni si conditii de livrare, costuri de livrare personalizat etc. Va oferim tot sprijinul in demersul cu banca pentru plati online si va putem prezenta ofertele personalizate a curierilor pentru transport.

PRocesul de realizare

REDESIGN SITE

Grafica si multimedia

Prezentarea firmei, produselor, serviciilor are o importanta deosebita in procesul de vanzare. Noi oferim solutii pentru design personalizat, fotografie produs, continut unic etc.

Schitarea designului

Pentru a fi siguri ca ceea ce propunem noi si ceea ce va doriti dumneavoastra coincide, schitam un design al site-ului impreuna cu continutul primit de la dumneavoastra sau realizat de noi. In aceasta etapa putem realiza pentru dumneavoastra fotografii profesionale ale produselor comercializate dar si descrierea propriu zisa.

Contact

Pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre sau pentru a va informa in legatura cu realizarea unui site web nu ezitati sa ne contactati.