ADMINISTRARE SITE


Principalele beneficii ale pachetelor de administrare site: Remediem problemele de securitate şi acţionăm pentru prevenirea acestora. Menținem și sporim o imagine credibilă. Sporim încrederea consumatorului în produsele și serviciile firmei prin comunicarea către client a informațiilor relevante privind istoricul firmei, misiunea sa și obiectivele. Ne documentăm astfel încât să te poți prezenta clienților folosind cele mai noi tehnologii sau mijloace de informare. Transmitem către clienți informații utile, asociate cu brandul firmei. Evidențiem vectorii de imaginie care avantajează compania. Contribuim la stabilirea unei relații de durată cu actualii clienți prin comunicarea ofertelor și avantajelor de care pot beneficia.

Administrare site

Ce presupune serviciul de administrare site

Functionarea optima

Functionarea optima a site-ului web este unul din cei mai importanti factori pentru a atrage clienti. Plaseara usoara a comenzilor si asigurarea informatiilor despre produse duce la cresterea comenzilor.

Actualizare date

Informatiile afisate intr-un web-site trebuie sa fie actuale si corecte. De asemenea puteti tine clientii aproape cu oferte actuale afisate prin bannere.

Securizare si Update

Securitatea site-ului web se refera la totalitatea măsurilor luate pentru a proteja un site de virusi, copiere date confidentiale etc. În acest sens, securitatea site-ului web este un proces continuu și o parte esențială a gestionării unui site web.

Configurare, instalare

Configurarea si instalarea corecta a aplicatiilor generale duce la functionarea optima a acestora fara a creea probleme.

Email securizat

Posta electronica (email-ul) este folosit pentru transferul datelor confidentiale. Este necesara securizarea acestora pentru a evita problemele legate de scurgeri de date sau de copierea datelor confidentiale.

Suport tehnic

Echipa noastra va ofera suport tehnic prin conectare la distanta, telefonic sau prin email. Venim cu solutii pentru problemele aparute in utilizarea website-ului, aplicatiilor de gestiune sau a altor aplcatii utilizate.