SERVERE DEDICATE

După cum am menționat pe pagina de gazduire web, găzduirea dedicată este unul dintre cele mai puternice planuri de server disponibile, alături de hostingul cloud. Cu toate acestea, este posibil să vă întrebați dacă aveți nevoie. Să trecem în revistă patru motive pentru care ar trebui achizitionat un server dedicat.

De ce ai avea nevoie de un server dedicat ?

1. Site-ul dvs. web este în creștere și trebuie să poată face față unei creșteri a traficului

Dacă anticipați că site-ul dvs. web va crește rapid, ar putea fi o idee bună să optați pentru un server dedicat de la inceput. Daca alegeti un serviciu de hosting cu resurse limitati riscati sa pierdeti clienti.

4. Posibilitatea controlului asupra serverului

Motivul final pentru care doriți să alegeți un server dedicat peste alte opțiuni este unul simplu: control. Am făcut referire la acest lucru în secțiunile anterioare, dar găzduirea dedicată vă oferă o responsabilitate completă cu privire la modul în care alegeți să utilizați serverul.

Server dedicat

Icon Image

2. Timpul de incarcare a paginii web

să fie optim Timpurile de incarcare a paginilor web trebuie sa fie unul foarte mic pentru a avea un impact semnificativ asupra vizitatorului. Paginile web lente pot duce la valori reduse de comenzi și la rate mari de respingere . Un server dedicat vă poate ajuta să optimizați cât mai mult acest aspect al site-ului.

3. Securitatea este o preocupare pentru site-ul dvs. web

Securitatea este importantă pentru fiecare site web, dar mai ales pentru cei care gestionează informații sensibile. Aceasta ar putea include e-mailuri confidențiale, numere de card de credit sau informații sensibile pentru clienți. Este esențial să protejați aceste informații și site-ul dvs. web împotriva virușilor, hack-urilor și altor riscuri. Cu un server dedicat, sunteți complet responsabil de securitatea site-ului . Aceasta înseamnă că puteți optimiza caracteristicile de care aveți nevoie pentru cerințele specifice ale site-ului dvs. web și a fișierelor stocate.