RESPONSIVE WEBDESIGN – SITE-UL TAU VIZIBIL PE TELEFON SI TABLETA

Responsive webdesign – Site-ul tau vizibil pe telefon si tableta

Utilizatorii care folosesc smartphone-uri sunt din ce in ce mai multi. Avand in vedere ca aceste gadgeturi ofera posibilitatea de a se conecta la internet oricand si oriunde utilizatorii le folosesc pentru a gasii informatii utile pe internet. Procentul celor care utilizeaza internetul mobil este foarte mare de aceea companiile nu trebuie sa uite de acesti potentiali clienti. Navigarea pe internet de pe telefon sau tableta este mult mai greoaie daca site-urile web nu sunt realizate pentru aceasta platforma (Toate site-urile realizate de refreshsite ofera Gratuit varianta de telefon si tableta, altfel spus site-urile au un design responsive).

Afacerea ta trebuie sa profite de aceste avantaje oferite de internetul pe mobil de aceea trebuie sa oferiti informatiile despre serviciile si produsele dumneavoastra tuturor vizitatorilor indiferent de gadgetul folosit pentru a accesa site-ul dumneavoastra.

Cum oferi posibilitatea vizitatorilor care folosesc smartphone-uri  sau tablete de a intra in posesia informatiilor de pe site-ul tau?

In primul rand trebuie sa va asigurati ca site-ul tau este realizat si pentru varianta de telefon mobil sau tableta ( fiti sigur ca firma aleasa de dumneavoastra pentru realizarea site-ului va face un site responsive) . Refreshsite realizeaza toate site-urile (magazin online sau site de prezentare ) cu un design responsive.

Utilizatorii de telefoane mobile si tablete au nevoie de informatii utile cu doar cateva click-uri. Nu vor sta mult timp sa caute informatii si vor parasi site-ul dumneavoastra daca nu le vor gasi usor. Ce trebuie facut ca utilizatorii sa ramana pe site de pe telefon? Oferiti toate informatiile necesare clientului intr-un mod lizibil si usor de accesat. Contactati o companie care va poate ajuta cu implementarea varientei de mobil in site-ul actual (Refresh site realizeaza site-uri si magazine online responsive). Verificati mereu starea site-ului dumneavoastra direct pe telefon si tableta. Accesati site-ul dumneavoastra direct de pe mobil si observati cat de usor sau de greu navigati pe acesta.

Leave a Reply