GRESELI IN WEBDESIGN

GRESELI IN WEBDESIGN : DE CE APAR? CUM SE POT REZOLVA?

De cele mai multe ori pentru intreprinderi “doar pretul conteaza” . Sa spunem ca uneori conteaza si pretul dar si calitatea. Multe firme aleg sa realizeze un site cat mai ieftin fie pentru ca nu sunt prea interesati de domeniul online fie ca vor un site doar pentru imaginea firmei si nu pentru a le fi util. Asa cum un site poate promova afacerea ta, asa o poate si falimenta.

Site-ul este imaginea firmei si intra in contact direct cu clientii si viitorii clienti. Daca firma nu este interesata de imaginea sa si de serviciile oferite putem garanta ca in cel mai scurt timp va fi falimentara.

Un website de calitate va aduce incasari firmei si isi va scoate investitia in maxim un an.

Greselile intalnite cele mai des sunt urmatoarele:

– In fiecare site exista o sectiune de cautare care de cele mai multe ori nu functioneaza (aceasta sectiune are rol de a ajuta clientul sa gaseasca informatiile necesare, nu sa incurce clientul sau sa enerveze clientul ).

– Continutul site-ului trebuie sa fie unul de calitate si informatiile oferite prin acest continut trebuie sa fie CORECTE. Daca oferiti informatii eronate sigur nu veti avea vizitatori pe site, ce sa mai vorbim despre clienti.

– Designul site-ului trebuie sa fie unul placut ochiului. Chiar daca exista pe site bannere (bannere care nu reprezinta produsele comercializate) doar pentru a umple spatiile goale fiti siguri ca nu veti avea comenzi de pe site.

– Folosirea in exces a reclamelor nu fac decat sa enerveze clientul.

– Folosirea fonturilor foarte mici sau foarte mari

– Erorile aparute si nerezolvate

Nu va lasati pacaliti de pretul mic al serviciilor, dar nici de preturile uriase . Studiati foarte bine ofertele primite si apoi alegeti cu cine doriti sa colaborati.Imaginea firmei dumneavoastra conteaza!

Leave a Reply