DE CE SA FACI UN MAGAZIN ONLINE? CARE ESTE PROFITUL SI CAT COSTA CREAREA UNUI MAGAZIN ONLINE? NOI REALIZAM MAGAZINE ONLINE LA PRETURI MICI!

REALIZARE MAGAZIN ONLINE LA PRETURI MICI

LA CE SE REFERA TERMENUL DE MAGAZIN ONLINE?

Un magazin online este defapt un site care are ca scop vanzarea de produse sau de servicii. Mai precis este un fel de “spatiu comercial virtual” in care sunt stocate produsele pentru vanzare. Produsele sunt prezentate cu ajutorul imaginilor si a descrierii si nu a umeraselor si pot fi achizitionate atat cu plata ramburs cat si cu cardul. Ele ajung la cumparator direct acasa prin curier sau posta.

Aceste magazine virtuale se realizeaza in mare parte pe diferite CMS-uri : Magento, Open Cart,  Woocommerce, Presta Shop.

Toate companiile mari care comercializeaza produse cunoscute detin un magazin online unde toate produsele comercializate de ei sunt prezentate. Nu este neaparat sa detii o afacere mare pentru a avea un magazin online deoarece un magazin online nu necesita stocuri uriase. Produsele se pot trimite prin curier direct de la firma producatoare, nu este neaparat necesar un stoc.

Fata de magazinele fizice, magazinele online pot oferii cupoane de reducere pentru clientii fideli sau pot realiza campanii de reducere mult mai usor si mai ieftin decat in magazinele fizice(cu cateva clicuri poti realiza reduceri si cupoane de reduceri). Cu toate ca exista costul de transport prin curier mult oameni aleg sa comande online deoarece este mai comod, evita aglomeratia din trafic si gasesc preturi mai bune.

CE COSTURI PRESUPUNE UN MAGAZIN ONLINE?

Pentru a deschide un magazin online ai nevoie de o suma relativ mica de bani deoarece un magazin online te scuteste de costul chiriei unui spatiu comercial. Aceste costuri depind in mare parte de complexitatea site-ului si de serviciile aferente pentru realizarea unui magazin online de succes : optimizare pentru motoarele de cautare, SEO, Google Adwords s.a.  Magazinul poate fi functional si sa optina prima vanzare in aproximativ o luna. Nu este suficient doar sa deschizi un magazin, trebuie investit si in reclama si in prezentarea produsului (orice detaliu bine evidentiat conteaza).

UN MAGAZIN ONLINE CU TOT CEEA CE ARE NEVOIE COSTA APROXIMATIV 600 EURO .

Serviciile oferite sunt:– consultanta pentru analiza afacerii ,schitarea bugetului, estimari trafic lunar, vanzari zilnice, lunare, anuale, profit, amortizare cheltuieli, solutie pentru buget publicitate, solutii de promovare platita si neplatita, optimizare cheltuieli si  administrarea magazinului– adaugarea a pana la 100 de produse, organizarea lor pe categorii si subcategorii, filtre, promotii, model newsletter etc.– crearea paginilor utile pentru un client (cum comanzi, conditii de livrare, politica de confidentialitate, despre noi etc.).– realizarea designului si gazduirea magazinului pe un an.– consultanta timp de 1 luna pentru a invata clientul cum sa gestioneze cat mai bine magazinul.– alte servicii in functie de firma aleasa pentru realizarea site-uluiAvantajele deschiderii unui magazin online :– preturile pentru produsele dintr-un magazin online sunt mai mici deoarece nu exista anumite cheltuieli (chirie lunara a spatiului, angajat care trebuie sa ramana tot timpul in acel spatiu…). Avand in vedere ca in aceasta perioada conteaza foarte mult pretul produsului este de preferat sa deschizi un magazin online decat un magazin fizic.– este deschis tot timpul si comanda se poate plasa la orice ora.-poti vedea tot timpul stocurile produselor si ceea ce se vinde cel mai bine -poti gestiona afacerea foarte usor doar cu o conectiune la internet– te adresezi clientulor din toata tara nu doar clientilor localiIn ultimii ani au aparut din ce in ce mai mult magazine online ceea ce dovedeste ca vanzarile prin acest timp de magazin sunt in crestere. Cele mai multe magazine virtuale vand produse electrocasnice, electronice si IT&C, haine, echipament sportiv, carti, flori, jucarii, etc.

CE TREBUIE FACUT PENTRU A NU DA FALIMENT SI A NU IROSI BANII

-nu trebuie sa tii produse pe stoc si chiar daca ramai cu produse trebuie facute mereu oferte pentru a lichida stocurile.Furnizorul are mereu stocuri de produse actuale si cautate si poti sa comanzi direct.– sa ai un adaos la produse destul de mare incepand cu 30-40% dar sa nu depasesti pretul magazinelor fizice (nu uita magazinele fizice au mai multe cheltuieli, deci au preturi mai mari) .– nu este nevoie sa faci mereu promotii pentru a avea clienti. Ofera un pret convenabil si oamenii vor comanda. Ofera clientilor fideli reduceri si fa promotiile doar atunci cand este nevoie.– incearca sa apari mereu in google deoarece acolo vei fi gasit de vizitatorii care pot fi viitori clientiRefreshsite creaza magazine online care sunt profitabile si care intradevar au vanzari. Preturile la noi sunt acceptabile si ofertele sunt personalizate.Nu uita  Refreshsite te ajuta sa iti faci o afacere de succes prin realizarea unui magazin online cu multe vanzari.

Leave a Reply