DE CE O FIRMA ARE NEVOIE DE UN SITE?

FIECARE FIRMA ARE NEVOIE DE UN SITE WEB PENTRU PROMOVAREA AFACERII SALE INDIFERENT DE DOMENIU. 

Motivele pentru care firma ta are nevoie de un site sunt multiple:

In primul rand devii cunoscut si online. Unii ar zice ei si ce avantaje am ca sunt online? Avantajul este ca milioane de oameni din intreaga lume au acces la internet si inainte de a merge sa caute fizic un produs sau un serviciu se documenteaza pe internet. Daca gasesc un produs sau un serviciu care le este de folos, este de calitate si la un pret convenabil fii sigur ca vor alege sa comande online. Poti fi chiar tu firma care poate oferii aceste lucruri si aftfel ai reusit sa obtii un nou client.

In al-2-lea rand intri in contact cu clientii si cu partenerii de afaceri cu ajutorul mailului personalizat. Nu va trebui mereu sa vorbesti la telefon sau sa trimiti materiale publicitare (cataloage, brosuri) care au costuri destul de ridicate pentru at-ti prezenta produsele sau serviciile. Poti doar trimite un mail cu site-ul tau si vei prezenta tot ceea ce clientul/partenerul de afaceri are nevoie. Este foarte simplu sa stabilesti parteneriate si sa intri in contact cu viitorii clienti.

Afacerea ta va fi vizibila non stop nu doar in momentul in care biroul este deschis. Site-ul tau poate vinde foarte mult si iti poate aduce profituri uriase.

Pe site poti afisa orice informatie utila fara costuri: fotografii, filme, prezentari detaliate ale produselor si serviciilor tale, teste sau demonstratii. Realizezi simplu o prezentare a afacerii tale fara costuri, iar daca vrei sa adaugi un produs/serviciu poti sa il adaugi pe loc fara costuri chiar si de pe telefonul mobil (mobile web design).

Poti sa raspunzi la orice ora clientilor si poti primii recomandarea lor online. Clientii online te ajuta mai usor sa devii cunoscut(cu un click sau o parere). De asemenea poti afla foarte usor ce parere au ei despre serviciile oferite de companie.

Poti promova site-ul tau cand vrei si cu ce buget vrei. Daca ai nevoie de mai multe vanzari poti imbunatati vanzarile cu publicitate si promovare online platita. Cu ajutorul acestei publicitati iti poti alege clientii in functie de diferite criterii , te adresezi doar la piata tinta si nu irosesti bani. Cu sume mici de bani poti  sa-ti faci cunoscuta firma si sa prosperi. Pentru asta website-ul tau va lucra pentru tine.

Prin site ai acces la piata internationala. Ajungi in orice colt al lumii printr-un click mai repede ca niciodata. De asemenea poti lua legatura prin formulare de contact ale site-urilor sau prin mail-uri cu diferite firme. Acestea iti vor da toate informatiile de care ai nevoie fara a te deplasa pana in acel loc.

Noi consideram ca ceea ce poti face cel mai usor si cel mai ieftin pentru afacerea ta este un site.

Refreshsite iti sta la dispozitie pentru realizarea unui site de prezentare sau pentru realizarea unui magazin online. De asemenea oferim si servicii de promovare online , campanii de promovare google, publicitate prin bannere si multe altele.

Consultanta la noi este gratuita, este nevoie doar sa ne cotactezi si noi iti vom sta la dispozitie cu toate detaliile si oferte personalizate.

Leave a Reply