CUM SA FACI MARKETING SI PROMOVARE GRATUIT

 Cum poti face promovare online Gratis?

Fiecare din noi se gandeste ca afacerea sa sa fie in continua dezvoltare. De multe ori bugetul pentru promovare nu este cel mai mare si ne gandim cum am putea face sa realizam o promovare gratuita.

Niciodata nu vei sti sigur cat sa investesti in publicitate ca sa nu faci risipa? In ce sa investesti pentru a promova? Cum sa aduci mai multi clienti? s.a.

 Metode de promovare cu un cost redus si foarte eficiente:

  • Ofera un produs gratuit (produs pe care de cele mai multe ori il primesti gratuit de la furnizor sau la un pret redus)

Oferind un produs gratuit clientii in vor putea testa si vor putea vedea calitatea acestuia. Se vor convinge de calitate si vor incepe sa fie mai increzatori in tine si in afacerea ta. De asemenea daca sunt multumiti il vor recomanda si mai departe.

Produsul oferit gratuit trebuie sa fie unul util si la un pret rezonabil pentru a fi comandat de cat mai multe persoane.

  • Serviciile Gratuite fac multi clienti multumiti

Daca oferi un serviciu gratuit indiferent de valoarea lui sau te perioada de timp de care clientul are nevoie, el va aprecia acest lucru si va recomanda mai departe compania ta. Oferind servicii de calitate gratuite clientii sau potentialii clienti vor prinde incredere si vor alege calitatea mai presus de pret (Refreshsite ofera servicii web de calitate).

Fiecare client care va alege un serviciu gratuit va avea nevoie cu siguranta si de un serviciu platit. Astfel se vor compensa “micile pierderi” avute pentru serviciile gratuite.

  •  Fii deschis la barter

Fie ca dispui de produse sau servicii schimbul de produse/servicii este un comert foarte profitabil pe care poti sa il obtii daca esti deschis la barter. Poti oferii servicii de marketing, consultanta, promovare ( Refreshsite ofera servicii de marketing, consultanta, promovare web, realizare site-uri web…) in schimbul unor produse de care ai nevoie sau in schimbul altor servicii de care ai avea nevoie.

  •   Garantia pentru servicii/ produse (Refreshsite ofera garantie pentru site-urile web realizate si pentru orice alte servicii oferite )

Garantiile ajuta clientul sa prinda incredere. Daca primteste garantia este sigur ca produsul sau serviciul achizitionat este de calitate. De asemenea daca sunteti sigur ca oferiti calitate lasati clientul sa aleaga daca este multumit de produs sau serviciu iar daca nu este returnatii banii. Incercati sa studiati parerile clientilor si apreciati daca ei sunt multumiti oferindu-le extragarantie sau alte servicii compensatorii.

  •  Anunta clientii existenti de noile oferte prin newsletter ( Refreshsite poate realiza pentru tine designul newsletterului GRATUIT la comanda unui site )

Prin intermediul newsletterului anunti clientii de noile oferte si noile produse. Nu uita vizitatorii s-au abonat la newsletter pentru ca sunt interesati de produsele/serviciile tale. Nu exagera cu trimiterea acestor emailuri deoarece nu vei reusi decat sa enervezi vizitatorii. Daca detii o afacere online inevitabil trebuie trimise aceste surse de informare ( Refreshsite realizeaza campanii de trimite a newsletterului).

  •  Profita ca ai un site si foloseste-l

Completeaza site-ul tau cu toate detaliile necesare clientului (Refreshsite ofera administrare web lunara sau anuala la preturi mici). Scoate in evidenta produsele si serviciile oferite, dar mai ales promotiile. Foloseste bannere atractive (Refreshsite ofera servicii de design bannere ) care sa pune in valoare produsele/ serviciile oferite.

  •  Nu lasa clientul nemultumit , fa tot posibilul ca el sa fie multumit de ceea ce ii oferi

Clientii te ajuta sa te dezvolti si pana la urma ei aduc profitul firmei. Ei sunt cei care te ajuta cel mai mult si trebuie sa fie multumiti. Ofera-le servicii de calitate, informatii suplimentare si vorbeste frumos cu ei. Ramai conectat cu ei pe retelele de socializare, comporta-te frumos cu ei si sigur vei avea recomandarea lor si mai departe. Ei realizeaza pentru tine cea mai buna reclama GRATUITA. Rasplateste clientii fideli cu vouchere de reduceri.

  •  Cu costuri reduse poti organiza diferite concursuri

Concursurile au rolul de a aduna cat mai multi vizitatori (viitori clienti ) . Acest concurs trebuie promovat atat pe site cat si pe retelele de socializare . Pune in joc mai multe premii alese din produsele tale si fii sigur ca multi se vor abona la newsletter pentru a le castiga. Daca vor fi multumiti sigur vor mai comanda de la tine.  Refreshsite te poate ajuta sa promovezi produsele tale prin aceste concursuri realizand pentru tine un design unic pentru a prezenta produsele oferite gratuit in concurs.

  •  Utilizeaza retelele de socializare pentru promovare

Poti avea si reclama gratuita pe retelele de socializare. Expune produsele tale pe aceste retele de socializare cu imagini si descriere sau incarca un filmulet de prezentare ale acestora. Cei care sunt interesati vor vizualiza aceste materiale publicitare si cu siguranta cand vor avea nevoie de produsele/serviciile comercializate de tine vor comanda. Refreshsite te poate ajuta cu fotografie comerciala pentru produsele tale.

  •  Ofera comision sau reduceri celor care iti aduc clienti

Oamenii sunt interesati de reduceri sau de comision pentru a economisi bani sau pentru a rotunji veniturile familiei. Poti gasi oameni care sunt interesati sa te promoveze in timpul liber la costuri reduse.

Ideile oferite te vor ajuta sa promovezi afacerea ta indiferent de domeniul de activitate. Cu putin efort poti realiza o promovare online gratuita. Aceasta promovare gratuita bineinteles completeaza promovarea platita sau promovarea realizata de o firma specializata. Refreshsite ofera servicii de promovare online la cele mai bune preturi. Refreshsite te ajuta sa iti dezvolti afacerea si sa obtii profit cat mai mare.

Leave a Reply