Website-uri

Refreshsite va ofera servicii de calitate si asistenta online

Pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere noi ne angajam sa va acordam o mana de ajutor.
Fiecare companie are nevoie de un website pentru a se dezvolta.
Beneficiile aduse sunt foarte mari, dar totusi pentru a va putea bucura de ele trebuie in primul rand sa primiti niste servicii de calitate si sa aveti parte de o colaborare cu o echipa serioasa si calificata in acest domeniu.
Noi ne oferim sa va acordam o mana de ajutor in a va ridica afacerea.

Site de prezentare

Site-urile de prezentare sunt site-uri cu 5-10 pagini, cu ajutorul carora o firma prezinta serviciile sau produsele oferite, informatii de contact cu ajutorul carora vizitatorii sau clientii existenti pot lua legatura cu persoanele care se ocupa de aceasta societate

Magazin online

Fiecare magazin online poate devenii unul de succes cu putina munca. In primul rand orice magazin online trebuie sa fie foarte usor de utilizat pentru client. Orice client care intra poate pentru prima data pe acest magazin online si nu cunoaste toate detaliile pentru a finaliza o comanda trebuie sa gaseasca link-uri utile pentru a putea realiza acest lucru sau un filmulet care il ajuta. Preferabil ar fi ca magazinul online sa contina texte cat mai explicite si cat mai simple care se adreseaza fiecarui client. De asemenea un magazin online trebuie sa fie si usor de administrat pentru detinator deoarece acesta trebuie actualizat zilnic cu toate detaliile produsului, imagini noi etc…

Mobile web design

Optimizarea site-urilor pentru telefon si tableta este foarte importanta deoarece numarul acestora a depasit numarul calculatoarelor si este in continua crestere.Traim in secolul vitezei si avem mereu nevoie de informatie. Daca site-ul dumneavoastra este optimizat pentru mobil aveti mari sanse sa fiti contactat si gasit foarte usor.

Aplicatii desktop

Aplicatiile desktop va ajuta sa lucrati offline, sa va stocati anumite date dar si sa faceti anumite calcule. In general ne adresam firmelor care au nevoie de un program unde sa tina o evidenta a produselor , dar nu numai.
Fiecare firma poate avea propria aplicatie desktop personalizata, usor de accesat si de utilizat.

“Calculatoarele sunt incredibil de rapide, precise si proaste. Fiintele umane sunt incredibil de lente, inexacte si geniale. Impreuna, puterea lor depaseste orice imaginabila limita.”

Albert Einstein

“De fapt, ceea ce as dori sa vad este mii de savanti-informaticieni lasati liberi sa faca ce vor ei. Asta e ceea ce intr-adevar contribuie la progresul domeniului.”

Donald Knuth

“Nu ma tem de calculatoare. Ma tem de lipsa acestora.”

Isaac Asimov