Reclame Bistrita

Panou reclame, str. Petre Ispirescu, Bistrita

 

Publicitate Bistrita

Panou publicitar,Drumul Cetatii - (langa Restaurant TERA)

 

Panou Bistrita

Viisoara - Gomar Electric - directia Bistrita - CJ

 

City light Scuar

Zona sens: Calea Moldovei cu str. Nasaudului si Bld. Independentei ( langa trecerea de pietoni semaforizata)

 

Reclamă Bistrița

Panou publicitar Bld. Decebal, Bistrița

1
1

Refreshsite in segmentul media vine in intampinarea colaboratorilor cu un serviciu de publicitate outdoor. Prin pozitionarea materialelor media sau a panourilor publicitare in interiorul oraselor si la intrarile principale, serviciile ofera o vizibilitate ridicata care permit bradurilor de a intalni si a angaja oamenii cu campaniile promovate.

Specializata pe acest segment societatea ofera servicii de outdoor foarte variate acoperind campaniile clientilor sai. Parteneriatele noastre cu agentii de publicitate, autoritati locale si proprietari privati au creat o retea care ajunge la oameni ce isi desfasoara activitatea in spatiul public. In acest mod cu un nivel ridicat de servicii aducem cele mai prestigioase campanii langa publicul larg.

Blacklits
Panouri amplasate de Refreshsite in orase unde traficul este alcatuit din publicul pietonal dar si auto care tranziteaza zona.

Au mare vizibilitate pentru pietoni cat si pentru persoanele care circula cu autobuzul sau cu automobilul, cu avantajul ca sunt vizibile si pe timp de noapte.
Caracteristici:
Suprafata 12 mp

Billboards
Amplasate de regula in zone cu vizibilitate ridicata de la distanta acestea sunt pozitinate de regula de-a lungul intrarilor in orase.
Caracteristici
Suprafata: 12 mp, 18 mp

 

Mesh
Venind ca si o completare la media standard acest tip de publicitate foloseste ca si spatii de expunere cladiri din zone cheie ale oraselor. Modul cel mai des folosit pentru aceste suprafete este mash-ul.

Tranzit
Acest tip de publicitate foloseste spatiile aflate in interiorul sau exteriorul mijloacelor de transport in comun.
Suprafata : interior sau exterior mijoc de transport in comun.
Localizare: in Bistrita