Promovare online

Promovare online pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra

 

Refreshsite va ofera servicii de calitate si asistenta oricand aveti nevoie

Dupa realizarea unui website este bineinteles nevoie de “publicitate”, promovare pentru ca acesta sa devina cunoscut. Publicitatea poate fi: offline( flyere, postere etc…) si online. Pentru publicitatea online va putem sta la dispozitie oferindu-va o promovare care va va aduce noi clienti si de care veti fi multumit.

Metode de promovare online

  • Servicii SEO

Pachetele de servicii seo oferite de noi sunt personalizate si nici o solutie nu seamana 100% cu alta, pentru ca fiecare site este diferit, are nevoi si cerinte diferite pentru a fi printre primele rezultate de cautare pe anumite cuvinte cheie.Cele mai eficiente metode de optimizare (SEO) incep de la construtia site-ul web, cu tehnici SEO integrate de la început, dar si siteurile deja existente pot fi, de asemenea, optimizate foarte eficient. …..

  • Google AdWords

Campaniile optimizate AdWords vă ajută să ajungeţi la utilizatori cu anunţurile potrivite, indiferent de dispozitivele folosite de aceştia, în funcţie de locaţie, ora din zi şi tipul de dispozitiv. Utilizatorii îşi schimbă permanent dispozitivele şi îl utilizează pe cel mai potrivit pentru locaţia şi activitatea pe care o desfăşoară. Campaniile optimizate vă oferă modalități noi care vă permit să vizați publicul potrivit, la momentul potrivit. …

  • Social Media Marketing

Social Media este cea mai rapida si cea mai eficienta metoda de a distribui informatii, promova produse si de a creste numarul de potentiali clienti. Marketingul pe retelele sociale este urmatorul pas pe care trebuie sa il faca toate companiile. Motivul este unul simplu – oamenilor le place sa socializeze si ei tind sa creada mai mult parerile altora fata de ceea ce vad intr-o reclama traditionala….

  • Alte Servicii

Publicitatea prin bannere aflate in ziare online sau pe site-uri de anunturi este foarte cautata in zilele noastre deoarece pe aceste site-uri se afla multi utilizatori de toate varstele. Printre acesti utilizatori pot fi doritori de servicii sau produse pe care dumneavoastra le puteti oferi. Un banner bine realizat (cu un design unic si atractiv ) adaugat intr-un site cunoscut poate aduce multi vizitori si posibili cumparatori pe site-ul dumneavoastra.