Cum poti avea mai multi clienti pe site-ul tau fara a plati (magazin online sau site de prezentare)

Principalele elemente care aduc noi clienti sau mentin clientii existenti sunt:

 • Utilizarea cu usurinta a site-ului si design-ul placut ochiului
 • Butoane bine evidentiate care duc direct la produsul/serviciul oferit
 • Design modern si culori placute
 • Fiecare pagina trebuie bine structurata si sa contina datele de contact
 • Fotografii profesionale care sa evidentieze produsul/serviciul oferit
 • Design responsive ( site-ul tau trebuie sa fie otimizat pentru tableta si telefon)
 • Social Media – fii mereu alaturi de clientii tai si nu uita de evenimentele lor
 • PRETUL REDUS AL SERVICIILOR/PRODUSELOR
 • Calitatea produselor

Fiecare site (magazin online sau site de prezentare) este privit de catre client ca o unealta de vanzare si de marketing.

 

Utilizarea cu usurinta a site-ului si design-ul placut ochiului

Scopul vizitatorilor (a clientilor si a pontentialilor clienti) este de a afla informatii cu privire la produsul de care au ei nevoie : pret, detalii simple si tehnice. Informatia trebuie sa stea la dispozitia clientului si sa poata fi gasita intr-un timp scurt (cateva click-uri). Chiar daca pe site-ul dumneavoastra exista toata informatia de care este nevoie si ea nu este pusa in valoare clientul nu va sta sa caute si va pleca.

Butoane bine evidentiate care duc direct la produsul/serviciul oferit

Cu doar un click si cu completarea informatiilor de livrare si facturare clientul poate comanda produsul dorit. De asemenea el trebuie sa gaseasca informatii despre modul in care poate achizitiona serviciul/produsul si toate detaliile despre firma care il comercializeaza. De asemenea clientul are nevoie de date de contact pentru a putea tine legatura cu firma in care a avut incredere sa comande. Daca vizitatorul nu va vedea aceste detalii va parasi site-ul si va cauta mai departe.

Bannerele, slideshowurile pot contine butoane si linkuri care sa duca catre pagina reprezentata prin imagine. Ele ajuta foarte mult clientul deoarece de multe ori privim intai pozele si mai apoi citim continutul.

Aceste butoane si scurtaturi arata ca magazinul este unul de incredere, ca nu are taxe ascunse, mai precis este o firma de incredere ce ofera toate detaliile pentru a ajuta clientul.

Design modern si culori placute

Asptectul placut al site-ului, prezentarea produselor intr-un mod placut face de cele mai multe ori diferenta. Cu toate ca acelasi produs exista pe mai multe site-uri la acelasi pret, clientul va alege site-ul unde produsul va avea cea mai placuta prezentare, cel mai placut design, cele mai profesionale imagini si cea mai corecta descriere. Culorile si designul trebuie ales in functie de domeniul de activitate al firmei.

Fiecare pagina trebuie bine structurata si sa contina datele de contact

Informatiile de contact trebuie sa fie vizibile pe fiecare pagina deoarece clientul va putea vedea atat serviciul oferit de dumneavoastra cat si cum va poate contacta pentru a intra in posesia acetuia. De asemenea vazand de mai multe ori datele de contact, numele firmei, numarul de telefon, emailul, i se vor intipari in minte potentialului client. Chiar daca va intra pe mai multe site-uri cu acelasi domeniu de activitate, va sti sa revina foarte usor pe site-ul tau chiar daca nu mai este primul in google sau nu l-a adaugat la favorite.

Daca clientul are nevoie de o informatie inexistenta pe site sau de o confirmare a comenzii trebuie sa gaseasca mereu un numar de telefon unde poate contacta un operator care ii va oferii aceste detalii.

Fotografii profesionale care sa evidentieze produsul/serviciul oferit

Imaginea comerciala ofera detalii despre produsul comercializat (culoare,material etc).Este indicati  sa apelati la o firma specializata pentru a realiza fotografii profesionale sau tururi virtuale (Refreshsite ofera servicii de fotografiere profesionala si tur virtual).

Design responsive ( site-ul tau trebuie sa fie otimizat pentru tableta si telefon)

Mare parte din utilizatorii internetului folosesc telefon si tableta. Acesta este motivul pentru care site-ul dumneavoastra trebuie sa fie optimizat atat pentru telefon cat si pentru tableta. Clientii care folosesc aceste gadget-uri  trebuie sa gaseasca aceasi informatie ca pe site-ul realizat pentru calcultor. Refreshsite ofera GRATUIT pentru fiecare site varianta optimizata pentru tableta si telefon (responsive webdesign).

Social Media – fii mereu alaturi de clientii tai si nu uita de evenimentele lor

Retelele de socializare pe care trebuie sa fii prezent sunt urmatoarele:

 • Facebook: pentru prieteni;
 • Twitter: pentru stiri;
 • LinkedIn: pentru business;
 • Google +: pentru hobby si pasiuni
 • YouTube: pentru video
 • SlideShare: pentru prezentari (Power Point)

Aceste retele de socializare pot fi integrate in site-ul tau prin butoane de like, share. etc…

Daca vizitatorii, clientii vorbesc despre produsele tale, le fac cunoscute, te promoveaza usor si vanzarile vor creste.

PRETUL REDUS AL SERVICIILOR/PRODUSELOR

Fii sigur ca orice vizitator a consulatat pana acum si alte site-uri pe acelasi profil sau va mai consulta si alte site-uri. Pretul produselor conteaza foarte mult deoarece daca clientul va gasi acelasi produs pe un site concurent la un pret mai mic va alege sa comande de acolo.

Calitatea produselor

In mediul online calitatea produselor este foarte importanta. Daca firma dumneavoastra nu ofera produse de calitate, ele vor fi returnate iar firma va pierde bani si va avea stocuri. De asemenea daca vinzi un produs prost sau un serviciu de proasta calitate clientul va scrie urat despre tine si va face publicitate negativa. Este foarte usor online sa se raspandeasca o veste “proasta” dar este si foarte usor sa se raspandeasca o veste “buna”.

Alegeti sa fiti cunoscuti prin calitate si nu veti avea de pierdut.

Refreshsite ofera servicii web de calitate si va va ajuta oricand veti intampina o problema . Noi va putem ajuta pentru a avea noi clienti prin redesignul site-ului existent sau prin realizarea unului nou care intradevar va vinde!

4 Comments

 • Bun says:

  Foarte interesanta postare

 • taxa auto says:

  Interesante povesti, ore cat v-a mai dura?

 • Ora Exacta says:

  Uitandu-ma pe internetul in limba romana uite ca am nimerit pe saitul dumeavoastra.
  Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de pe aceasta pagina si
  va urez cat mai mult succes!

 • Ora Exacta says:

  Cautand pe internetul in limba romana uite ca am nimerit pe saitul dumeavoastra.

  Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de
  pe acest sait si va urez cat mai mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.